Träning

Om du ska börja träna, och också fortsätta med din träning, är det så mycket enklare om du gillar det du gör.  Och alla gillar inte samma.  Därför är det viktigt att du hittar den träningsform som passar dig. Gruppträning eller gym, eller kanske både och. Vi finns här om du behöver guidning bland träningsredskap och passbeskrivningar.

På Friskvårdskompaniet finns något för alla. Oavsett om du är i toppform eller mest gillar att ligga på sofflocket. Här hittar du information om våra olika träningsformer klicka här för passbeskrivning

Gym

I våra gym hittar du det mesta du behöver. Både styrketräningsmaskiner och konditionsmaskiner. Och självklart ett stort utbud av fria vikter. Våra olika gym har lite skilda karaktär och du kan alltid hitta en anläggning som passar dig bäst. Hos oss finns något som passar alla, allt från nybörjare till dig som vill ha en extra utmaning.

Vill du ha hjälp med ett komma igång med gymträning kan du boka dig på en gymgenomgång. Boka här

Om du vill ha hjälp av en personlig tränare för att nå dina mål, hitta ny inspiration eller helt enkelt lära dig mer om träning så kan du läsa mer om personlig träning här

Du är välkommen att träna i våra gym från det år du fyller 15 år. När du är 10 år är du välkommen att träna i sällskap med målsman.

Gruppträning

Gruppträning är ett roligt sätt att träna tillsammans med andra. Du kan välja mellan många olika typer av gruppträning varje vecka. Oavsett vilken gruppträning du väljer får du alltid introduktion och vägledning av en kunnig, inspirerande instruktör så att du får ut så mycket som möjligt av din träning. Våra gruppträningssalar är nyrenoverade och inspirerande med golv som erbjuder skön, säker träning. Spinningsalen är en ny, härlig uppenbarelse med en genomtänkt inredning och det där lilla extra, som ljus och ny teknik, som gör det lite roligare att träna.

Här kan du läsa mer om våra gruppträningar

Boka ditt pass här

Online träning

Vi erbjuder även träning online för våra medlemmar. Detta är ett fantastiskt komplement när du har svårt att komma till våra gruppträningar eller helt enkelt inte får ihop vardagen. På vår online-plattform kan du träna de flesta av våra olika gruppträningspass precis när det passar dig. Passen instrueras av våra inspirerande instruktörer och uppdateras regelbundet med nya releaser.

Läs mer om onlinepass här