Våra pass

För dig som gillar att träna i grupp med en peppande instruktör till inspirerande musik rekommenderar vi någon av våra gruppträningar.
Här i vår passbeskrivning kan du hitta just din favoritträning.

BODYCOMBAT

Utmana din fantasimotståndare i ett tufft & intensivt kampsportsinspirerat pass.
Koordination 70%
Svett 100%
Adrenalin 100%

BOKA
Mammaträning

Stationsträning på plats för dig som nybliven mamma. Här erbjuds i olika nivåer, där du kan köra såväl med som utan vikt/motstånd. Fokus ligger på att arbeta kontrollerat igenom övningarna. Bra om du som deltar har kunskap kring din kropp och hur du ska läsa av den, så att du själv kan avgöra hur tungt din kropp kan arbeta.

BOKA
BODYSTEP

Ett roligt & atletiskt pass på en höj- och sänkbar steplåda till motiverande musik.
Koordination 80%
Fast rumpa 100%
Rörelseglädje 100%

BOKA
BODYPUMP

En riktig genomkörare för hela kroppen med hjälp utav skivstänger & viktplattor.
Koordination 10%
Muskler 100%
Uthållighet 70%

BOKA
Seniorträning

Med enkla funktionella övningar, både styrka & kondition, tränar vi igenom hela kroppen.
Koordination 20%
Gemenskap 100%
Funktionellt 100%

Boka
Seniorträning Bas

För dig som är ny och inte provat på vår seniorträning förut. Enkla basicövningar för hela kroppen.
Koordination 10%
Intensitet 10%
Lära känna 100%

Boka
Core

Effektiv bålträning med egen kroppsvikt där fokus ligger på hållning & styrka.
Koordination 20%
Hållning 80%
Magmuskler 100%

Boka
SH´BAM

Med enkla och heta danssteg, är SH'BAM™ det perfekta sättet att få upp konditionen och koordinationen. Den senaste musiken ger oss olika koreografier låt för låt och vi plockar fram partyprinsessan/prinsen i dig. Come as yoa are and leave as a star! Koordination 50%
Dansgolvskänsla 100%
Attityd 100%

Boka
Cykel – Easy Ride!

Är cykelpasset som är perfekt för dig som är nybörjare, vill komma igång med träningen eller vill återhämta dig från tuffare träningspass. Intensiteten är lägre och fokuset ligger på att hitta kontrollen och hålla en lägre puls genom passet. Kom gärna i god tid om du har frågor eller funderingar,...

Boka
Cykel

Intensiv konditionsträning till fartfylld musik. Du ställer själv in motståndet på din cykel.
Koordination 0%.
Kondition/Puls 100%.
Svett 100%

Boka
Tabata

Ett intensivt, svettigt & tufft intervallpass för dig som gillar att träna hårt. Vi tränar alltid i så kallade tabata-intervaller, dvs 20 sekunders jobb och 10 sekunders vila.
Koordination 20%
Svett 100%
Utmanande 100%

Boka
HIIT

Hög Intensiv Intervall Träning där vi blandar de bästa crossfitinspirerade passen med olika styrkeövningar. Inget pass är det andra likt, här kan du se fram emot nya utmaningar varje vecka!
Koordination 25%
Svett 100%
Utmanande 100%

Boka
Kettlebells

Kraft, explosivitet & spänst blandat i ett tufft styrkepass för hela kroppen med viktklot.
Koordination 25%
Styrka 100%
Teknik 80%

Boka
Global Yoga/Vinyasa Yoga

Fysiska utmaningar blandas med mentala intentioner. En flödande, dynamiska yoga som stärker kroppen och balanserar sinnet. Vi tränar rörlighet, balans och har en härlig, lekfull stund på mattan. I denna kategori hör även Globalyoga, Poweryoga, Rocket Vinyasa och Flow hemma.
Koordination 30%
Styrka 10%
Funktionellt 30%

Boka
Lår & Rumpa

Vi nöter utfall och benböj, utmanar balansen och förbättrar konditionen. Träningsvärk utlovas såsom leenden på läpparna i detta intensiva och roliga pass!
Koordination 30%
Intensitet 50%
Träningsvärk 100%

Boka
Total 3D

Ett funktionellt 30min pass med fokus på rörlighet och core, där samarbetet mellan kroppens alla muskler är viktigt
Rörlighet 100%
Funktionellt 100%
Kärlek till kroppen 100%

Boka
Yinyoga/Restorative Yoga

Detta är några av de lugnaste yogaformerna där du med hjälp av bolster, block och filtar vilar i olika sittande och liggande positioner, ofta i flera minuter. Vi fokuserar på att återhämta oss och slappna av, samtidigt som kroppens bindväv får tänjas ut. Varma kläder rekommenderas.

Boka
Zumba

Zumba är en träningsdans som sprudlar av gott humör! Till latinska rytmer lär vi oss skakar höfter, rör oss till musiken och får massor med träningsglädje. Koreografin är lätt att följa och efter en låt kommer en ny – med en helt annan koreografi.

Boka
Dansmix

Här får du den hetaste blandningen av danspassen SH´BAM och Zumba. Med grym musik och känslan av att släppa loss blir vi tillsammans mittpunkten på dansgolvet!

Boka
Cirkelträning/Hiit-Cirkel

Stationsbaserad träning där hela kroppen får sig en genomkörare. Du anpassar din träning efter egen förmåga och justerar intensiteten själv eftersom du styr tempot.

Boka
LM Core

LES MILLS CORE är ett effektivt pass till häftig musik med fokus på att stärka din Core. Din Core innefattar mage, rygg, ländrygg, höfter och skuldror vilket är muskler som har en stabiliserande funktion för kroppen. Ett skadeförebyggande pass där du tränar funktionell styrka som stärker hela din kropp. Du använder din egna kroppsvikt, gummiband och viktplattor som redskap.

Boka
Box

Med handskar och mitzar boxas och svettas vi tillsammans. Detta är ett socialt, roligt och utmanande träningspass där du alltid bokar dig tillsammans med och kommer och tränar med en vän.

Boka
X-Fit

Crossfitinspirerad träning i Gym 3, där vi varierar träningspassen med alla redskap som gymmet erbjuder. Här kan du verkligen utmana och utveckla din träning!

Boka
Total Training - Anderstorp

HIIT-träning med stor variation av övningar och utrustning. Du kan därmed utmana dig själv varje pass efter egen förmåga. Här ryms många deltagare så låt dig inspireras av andra eller ge järnet och inspirera andra.

Boka
Functional Fitness - Anderstorp

Ingår i medlemskapet Premium. Dessa pass är uppbyggda efter en progression med varierande rörelser för att förbättra din kondition och bygga upp en stark kropp. Då vi är en mindre grupp finns alltid våra coacher där för att motivera och utmana dig, samt hjälpa dig träna på ett säkert sätt.

Boka
Gymgenomgång

Du får ta del av ett basprogram för styrkemaskiner i gymmet. En instruktör guidar dig runt och hjälper dig med att ställa in maskinerna rätt.

Boka
Strength, Flex & Flow

I detta funktionella gruppass med endast kroppen som redskap inspireras vi främst från träningsformerna pilates och yoga. Vi stärker våra kroppar och vår bål, samt förbättrar vår balans och ökar vår rörlighet. Detta är ett perfekt träningspass för dig som är nybörjare likväl för dig som har god träningsvana

Boka