Välkommen till Friskvårdskompaniet

Vi på Friskvårds vill att träning ska kännas kul, inspirerande och utmanande. Och allt det blir mycket enklare och roligare om vi peppar varandra, hjälper varandra och tränar tillsammans. Ungefär som en stor, härlig familj. Det är också en av anledningarna till att många väljer att träna hos oss, år efter år, decennium efter decennium. Vi vill att Friskvårdskompaniet ska kännas som ditt andra hem. Ett hem fyllt av träningsglädje och gemenskap.
Här är du välkommen, oavsett vem du är.

Klicka här för aktuella öppettider

Våra pass

För dig som gillar att träna i grupp med en peppande instruktör till inspirerande musik rekommenderar vi någon av våra gruppträningar.
Här i vår passbeskrivning kan du hitta just din favoritträning.

BODYCOMBAT

Utmana din fantasimotståndare i ett tufft & intensivt kampsportsinspirerat pass.
Koordination 70%
Svett 100%
Adrenalin 100%

BOKA
Mammaträning

Stationsträning på plats för dig som nybliven mamma. Här erbjuds i olika nivåer, där du kan köra såväl med som utan vikt/motstånd. Fokus ligger på att arbeta kontrollerat igenom övningarna. Bra om du som deltar har kunskap kring din kropp och hur du ska läsa av den, så att du själv kan avgöra hur tungt din kropp kan arbeta.

BOKA
BODYSTEP

Ett roligt & atletiskt pass på en höj- och sänkbar steplåda till motiverande musik.
Koordination 80%
Fast rumpa 100%
Rörelseglädje 100%

BOKA
BODYPUMP

En riktig genomkörare för hela kroppen med hjälp utav skivstänger & viktplattor.
Koordination 10%
Muskler 100%
Uthållighet 70%

BOKA
Seniorträning

Med enkla funktionella övningar, både styrka & kondition, tränar vi igenom hela kroppen.
Koordination 20%
Gemenskap 100%
Funktionellt 100%

Boka
Core

Effektiv bålträning med egen kroppsvikt där fokus ligger på hållning & styrka.
Koordination 20%
Hållning 80%
Magmuskler 100%

Boka
SH´BAM

Med enkla och heta danssteg, är SH'BAM™ det perfekta sättet att få upp konditionen och koordinationen. Den senaste musiken ger oss olika koreografier låt för låt och vi plockar fram partyprinsessan/prinsen i dig. Come as yoa are and leave as a star! Koordination 50%
Dansgolvskänsla 100%
Attityd 100%

Boka
Cykel

Intensiv konditionsträning till fartfylld musik. Du ställer själv in motståndet på din cykel.
Koordination 0%.
Kondition/Puls 100%.
Svett 100%

Boka
Tabata

Ett intensivt, svettigt & tufft intervallpass för dig som gillar att träna hårt. Vi tränar alltid i så kallade tabata-intervaller, dvs 20 sekunders jobb och 10 sekunders vila.
Koordination 20%
Svett 100%
Utmanande 100%

Boka
HIIT

Hög Intensiv Intervall Träning där vi blandar de bästa crossfitinspirerade passen med olika styrkeövningar. Inget pass är det andra likt, här kan du se fram emot nya utmaningar varje vecka!
Koordination 25%
Svett 100%
Utmanande 100%

Boka
Kettlebells

Kraft, explosivitet & spänst blandat i ett tufft styrkepass för hela kroppen med viktklot.
Koordination 25%
Styrka 100%
Teknik 80%

Boka
Global Yoga/Vinyasa Yoga

Fysiska utmaningar blandas med mentala intentioner. En flödande, dynamiska yoga som stärker kroppen och balanserar sinnet. Vi tränar rörlighet, balans och har en härlig, lekfull stund på mattan. I denna kategori hör även Globalyoga, Poweryoga, Rocket Vinyasa och Flow hemma.
Koordination 30%
Styrka 10%
Funktionellt 30%

Boka
Yinyoga/Restorative Yoga

Detta är några av de lugnaste yogaformerna där du med hjälp av bolster, block och filtar vilar i olika sittande och liggande positioner, ofta i flera minuter. Vi fokuserar på att återhämta oss och slappna av, samtidigt som kroppens bindväv får tänjas ut. Varma kläder rekommenderas.

Boka
Dansmix

Här får du den hetaste blandningen av danspassen SH´BAM och Zumba. Med grym musik och känslan av att släppa loss blir vi tillsammans mittpunkten på dansgolvet!

Boka
Cirkelträning/Hiit-Cirkel

Stationsbaserad träning där hela kroppen får sig en genomkörare. Du anpassar din träning efter egen förmåga och justerar intensiteten själv eftersom du styr tempot.

Boka
LM Core

LES MILLS CORE är ett effektivt pass till häftig musik med fokus på att stärka din Core. Din Core innefattar mage, rygg, ländrygg, höfter och skuldror vilket är muskler som har en stabiliserande funktion för kroppen. Ett skadeförebyggande pass där du tränar funktionell styrka som stärker hela din kropp. Du använder din egna kroppsvikt, gummiband och viktplattor som redskap.

Boka
Box

Med handskar och mitzar boxas och svettas vi tillsammans. Detta är ett socialt, roligt och utmanande träningspass där du alltid bokar dig tillsammans med och kommer och tränar med en vän.

Boka
Total Training - Anderstorp

HIIT-träning med stor variation av övningar och utrustning. Du kan därmed utmana dig själv varje pass efter egen förmåga. Här ryms många deltagare så låt dig inspireras av andra eller ge järnet och inspirera andra.

Boka
Functional Fitness - Anderstorp

Ingår i medlemskapet Premium. Dessa pass är uppbyggda efter en progression med varierande rörelser för att förbättra din kondition och bygga upp en stark kropp. Då vi är en mindre grupp finns alltid våra coacher där för att motivera och utmana dig, samt hjälpa dig träna på ett säkert sätt.

Boka
Gymgenomgång

Du får ta del av ett basprogram för styrkemaskiner i gymmet. En instruktör guidar dig runt och hjälper dig med att ställa in maskinerna rätt.

Boka
Strength, Flex & Flow

I detta funktionella gruppass med endast kroppen som redskap inspireras vi främst från träningsformerna pilates och yoga. Vi stärker våra kroppar och vår bål, samt förbättrar vår balans och ökar vår rörlighet. Detta är ett perfekt träningspass för dig som är nybörjare likväl för dig som har god träningsvana

Boka
FLEX

Ett rörlighetspass med mestadels dynamisk rörlighet med rotationer och böj åt olika hål. Stretch och mys med rörelser vi alla behöver!

Boka
Strength development

En klass från Les Mills med fokus på styrka och på att bygga muskler. Ett koncept där klassisk gymträning möter gruppträningens fördelar. Tänk dig styrketräning i gymmet fast i gruppträningssal och mycket effektivt. Grundövningar som marklyft, knäböj, utfall, axelpress, frivändningar och så vidare fast med få repetitioner och tunga vikter. Vi jobbar i ett varierat repsantal med olika tempon i o...

Boka