Om oss

Vi på Friskvårds vill att träning ska kännas kul, inspirerande och utmanande. Och allt det blir mycket enklare och roligare om vi peppar varandra, hjälper varandra och tränar tillsammans. Ungefär som en stor, härlig familj. Det är också en av anledningarna till att många väljer att träna hos oss, år efter år, decennium efter decennium. Vi vill att Friskvårdskompaniet ska kännas som ditt andra hem. Ett hem fyllt av träningsglädje och gemenskap.
Här är du välkommen, oavsett vem du är.

Du kommer att märka att vi som jobbar här, vi älskar våra jobb. Och vi älskar att träna. Eftersom vi älskar träning har vi också stans största utbud av gruppträning, så du kan alltid hitta ett pass som du gillar. Dessutom har vi ett flertal gym med personliga tränare som gärna hjälper dig att ta nästa steg i din egen träning.

Vi tycker att det är viktigt att gymanläggningar finns nära dig. Därför har vi flera gym med olika inriktningar på flera ställen i och utanför Skellefteå. För vi vet att det är lättare att komma sig iväg till gymmet om det ligger nära.

Hos oss hittar du gruppträningspass som passar alla smaker. Alltifrån högintensiva intervallpass till lugna yogapass, personlig träning med gedigen specialistkompetens och en trevlig konferens- och relaxavdelning. I centrumanläggningen kan du också hitta sjukgymnast, kiropraktor, hälsovägledare och naprapat.

Håll dig uppdaterad

Följ oss på Facebook – Följ oss på Instagram

Lite historik

  1. Friskvårdskompaniet i centrum såg dagens ljus i september 1998. Huset med sina gamla anor är renoverat på ett miljömässigt sätt som bevarar den härliga känslan. Huset ligger centralt med närhet till E4:an, parkeringar och matbutik (man blir hungrig av att träna!).
  2. Friskvårdskompaniet i Kåge öppnades 2015 och här hittar du gymträning i centrala lokaler närmast ICA Kåge.
  3. 2016 öppnades vår anläggning i centrala Bureå. Här finns både gym och gruppträning i härliga lokaler mitt i centrum.
  4. Yogastudion Yogease ingår i Friskvårdskompaniet sedan 2020 och där kan du som yogafantast hitta ett brett utbud av olika yogaformer med några av Skellefteås bästa lärare.
  5. Friskvårdskompaniet på Anderstorp är vårt yngsta tillskott. Sedan 2020 kan du träna i vårt fina gym i en öppen planlösning med högt i tak samt en välutrustad gymdel på övre plan. Anläggningen ligger på södra sidan älven och delar lokaler med Skellefteå Padel.