För företag

Friskvårdskompaniet kan erbjuda dig och dina anställda ett brett utbud av olika aktiviteter under ett och samma tak. Hos oss hittar du gym, gruppträning, konferens, relaxavdelningen och föreläsningar. Oavsett storlek på ditt företag skräddarsyr vi gärna en lösning som passar er.

Låt personalen träna på egen hand med våra företagsklippkort eller personliga årskort. Ta med hela personalstyrkan på ett gemensamt inspirerande gruppträningspass. Ett roligt och billigt sätt att skapa en bra sammanhållning och få personalen att upptäcka en ny träningsform.

Vi har anläggningar på flertalet orter i Skellefteå kommun vilket oftast ger dina anställda närhet till något av våra gym. Och våra företagskort gäller naturligtvis på samtliga platser. De olika anläggningarna har lite olika profil så att vi kan erbjuda något som passar alla.

Boka vår konferensavdelning och kombinera en friskvårdsdag med nyttig information i en härlig stimulerande miljö. Läs mer om vår Relaxavdelning här

Med personal som tränar regelbundet blir sjukskrivningarna färre och produktiviteten högre. Med andra ord orkar man uträtta mer på en vanlig arbetsdag samtidigt som trivseln, glädjen och kreativiteten ökar. Mindre stress och lägre personalomsättning är några ytterligare fördelar som kommer med regelbunden träning.

För mer information vänligen kontakta oss via e-post
irene@friskvardskompaniet.se