Hyr vår konferens och relaxavdelning

Vår konferens och relaxavdelning går att hyra både som privatperson och företag. Där har ni tillgång till bubbelpool, bastu och relaxutrymmen att koppla av i. Vi erbjuder också en trevlig konferensavdelning som rymmer cirka 20 personer. Konferensen är självklart utrustad med både ljud och bild och i köket finns diskmaskin, kyl/frys samt porslin. Ni är välkomna att ta med egen mat och dryck.

Du kan hyra vår relaxavdelning både dagtid och kvällstid, till olika prisalternativ. Så,  ta med kollegorna, kör ett gruppträningspass och avsluta med sen lunch, utbildning och en härlig stund i relaxen. Eller kanske föredrar du att boka en kväll när ni tittar på ert favoritlag i hockey och tar nåt gott att äta och dricka samt avslutar med en bastu för att fira segern.

Hos oss kan du också boka föreläsningar inom flera olika områden som ni kan kombinera med en eftermiddag i vår relaxavdelning.

Varför inte kombinera nytta med nöje?

För mer information och bokning vänligen kontakta oss via e-post info@friskvardskompaniet.se eller via telefon 0910-106 30.