Personlig träning

Våra personliga tränare ger dig stöd och vägledning för att nå dina mål oavsett var du befinner dig i din träning. Din personliga tränare sätter tillsammans med dig upp en individuell plan och stöttar dig på vägen.

Vi vill gärna träffa dig personligen eller pratas vid över telefon för att få veta mer om dig och dina mål med träningen. Därefter kan vi tillsammans utforma en konkret plan för en framgångsrik väg mot ditt mål! Träning ska vara roligt och lärorikt och tillsammans med en personlig tränare är chansen större att träningen verkligen blir av.

Välj mellan att träna med din personliga tränare på någon av våra anläggningar, online eller på distans. Personlig träning live innebär att du träffar din personliga tränare via skärm och personlig träning på distans innebär att du får individuella träningsprogram och uppföljning av din personliga tränare via mail. Bra alternativ för dig som inte har möjlighet att ta dig till gymmet.

Tycker du att det är roligare att träna tillsammans med någon, t.ex. en kompis, partner eller arbetsgrupp kan ni boka PT duo eller PT small group och bli coachade tillsammans.

Besök oss på Södra Järnvägsgatan 55 eller skicka ett mejl till pt@friskvardskompaniet.se så kontaktar vi dig.

Är du ny medlem och vill komma igång med styrketräning?

Boka en kostnadsfri genomgång av ett standardiserat träningsprogram i Gym 1, 45 min i grupp.
Se bokningsbara tider på hemsidan, i appen eller kontakta oss via telefon.

Bioimpedansmätning

InBody 270

En InBody- mätning visar hur fördelningen av muskler, benmassa, fett och vatten ser ut i din kropp och ger en objektiv bild av hur kroppen mår. Du får även reda på mängden visceralt fett (bukfett). Om önskemål finns kan vi, utifrån testresultaten, hjälpa dig att styra kostintag och träningsplan så att du når dina mål.

Din första mätning ger dig en nulägesanalys och efter några veckor av träning och förändrad livsstil  kan du se dina resultat genom att mäta med InBody igen. Ett förenklat sätt för dig att göra din träningsuppföljning.

Hur går testet till?

Testet tar ca 2–3 minuter och genomförs snabbt och smidigt av manlig som kvinnlig personal på gymmet. InBody är en bio-impedansmätare som har åtta mätpunkter. Kroppssammansättningen mäts genom en elektrisk impuls som påverkas av olika motstånd från muskel-, ben- och fettmassa. Utifrån detta uppskattas procentandelen muskler, benmassa, fett och vatten.

Processen är enkel, du står påklädd men barfota på en plattform samtidig som du håller i två handtag. För att få ett så rättvisande resultat som möjligt ska vägningen ske innan frukost. Väger man sig vid andra tider på dygnet så ska man inte ha ätit på minst två timmar. Det viktigaste är att det är samma förutsättningar vid varje mätning för att kunna få jämförbara resultat. InBody används i forskning och elitidrott och är validerad till 98% mot DXA- röntgen.

Kontakta pt@friskvardskompaniet.se för mer information och bokning av din mätning.

Kostrådgivning

Vi på Friskvårdskompaniet tror på att en balanserad och näringsrik kosthållning ger dig mer energi, din livskvalité en boost och kan optimera resultatet av din träning. Vi arbetar mot förändringar som ska hålla långsiktigt livet ut.
Genom personliga samtal kan vi vägleda dig till smarta val utifrån dina förutsättningar och behov.

Är du nyfiken på vad som kan hända genom enbart små justeringar? Kontakta pt@friskvardskompaniet.se för mer information och bokning.

Våra tränare

Jonas Munckhammar

Anna Sjöstedt

Jag vill ge dig som kund rätt verktyg, kunskap och förståelse så att du kan lyckas med din egen träning oavsett syfte. Tillsammans med mig bygger du självförtroende i gymmet och vi strävar efter utveckling i den takt som krävs. Konditionsträning, styrketräning eller skadeförebyggande träning, jag tror alltid på kvalitét för kvantitet. Själv älskar jag träning med fria vikter och lyfter gärna tungt men tränar du med mig så är du och dina mål i fokus. Det är din resa! Med mig vid din sida kan du kliva ur din comfort zone.

Elida Sevdin

Att vara stark är för många synonymt med att bygga stora muskler, men det kan lika gärna handla om att ha en god hälsa genom hela livet. Båda är lika rätt, beroende på vem du är och vad du vill uppnå! Oavsett om det handlar om att bibehålla led- och muskelfunktion eller om att träna maxstyrka så måste tekniken vara på plats för att kroppen ska hålla. Jag tror fullt och fast på att man måste våga utmana sin kropp och sig själv för att utvecklas. Tillsammans strävar vi mot träningsglädje och att utmana dig utifrån dina förutsättningar och mål. Så vad är ditt mål och hur kan jag hjälpa dig att nå dit?

Irene Bengtsson

Som tränare är jag lyhörd och sätter alltid kunden i fokus, jag försöker också ge så mycket energi jag kan till mina kunder. Jag vill i första hand hjälpa mina kunder att nå sina mål, samt ge dem verktyg så att de kan känna sig trygga att träna vidare på egen hand.

Johan Karinen

Vill du ha hjälp med att träna inför en tävling eller ett lopp? Vill du ha hjälp med att komma igång med din träning?
Som personlig tränare möter jag alla typer av önskemål och träningsbakgrund.
Hör av dig så sätter vi oss och pratar om träning efter dina mål och förutsättningar.  Vi ser tillsammans till att din träning blir av och att den blir en del av din vardag.

Josefin Lindgren

Jag har arbetat på Friskvårdskompaniet som personlig tränare sedan 2012. Jag vill hjälpa mina klienter hitta en hälsosam livsstil där träning blir till en naturlig del av vardagen. Därför vill jag fokusera på att göra passen roliga och varierade och utmana efter dagsform. Tillsammans sätter vi realistiska mål där vi snabbt kan märka resultat!

Alva Bergström

Jon Bäckman

Jag jobbar långsiktigt och holistiskt med hälsa. Att förstå vem jag har framför mig och personens målsättning är viktigt för mig. Träning ska vara kul, individanpassad och utmanande både fysiskt och mentalt.