Tro det eller ej, men 2018 fyller vi faktiskt 20 år. Det ska vi fira hela året med massor av aktiviteter, resor och erbjudanden. Vi inleder firandet med en ordentlig medlemsfest i februari. För det är ni som tränar här som vi har att tacka för att vi nu firar 20-års jubileum.

Under 20 år har Friskvårdskompaniet varit en trivsam och familjär mötesplats för tusentals aktiva skelleftebor. Det vill vi fira med ni som är medlemmar hos oss. Vårt 20 års jubileum kommer att firas hela 2018 med aktiviteter, resor och erbjudanden.

Vi kommer exempelvis att åka på två stora träningsresor som vi hoppas att ni vill åka med på, och arrangera spännande inspirationsdagar fyllda med träning. Dessutom blir det massor av olika träningsgrupper och workshops. Och du missar väl inte att fira med oss på vår årliga medlemsfest i februari!

Sedan starten 1998 har vi vuxit, förnyats och utvecklats. Idag är vi stolta över våra tre anläggningar i Skellefteå, Bureå och Kåge, där totalt över 3000 engagerade medlemmar tar del av vårt stora och varierade utbud av träning.

Men vi är definitivt inget trött och nöjd 20-åring. Nu fortsätter vi in i vuxenlivet med att satsa ännu mer på att skapa ett attraktivt och ännu mer varierat träningserbjudande i stans mest familjära och trivsamma miljö. Vår populära gruppträning med våra 30 inspirerande instruktörer står redo att ge allt på våra 78 pass, varje vecka.

2018 kommer att bli ett spännande år. Följ allt som händer hos oss i våra sociala medier.

Vi ses!

Hälsningar från oss alla på Friskvårdskompaniet