Vi erbjuder nu ett samlat bibliotek med flera olika träningsvideos som du kan träna till när det passar dig. Dessa filmer varierar i längd, innehåll och intensitet och du har en god översikt och kan enkelt navigera mellan de olika filmerna. Vi fyller på denna plattform kontinuerligt.

Är du i dagsläget inte medlem, men vill delta på vår online-träning? HÄR kan du köpa ett medlemskap för 199 kr och få tillgång till all vår onlineträning.

Vi erbjuder även i samarbete med vår partner, Les Mills, online-träning i deras format On Demand.  Via en länk, som är unik för dig som Friskvårdsmedlem, kan du streama över 1000 träningspass i 13 av Les Mills olika program, till exempel BODYPUMP, BODYSTEP och BODYCOMBAT. Du erbjuds en gratisperiod på 60 dagar (ordinarie testperiod 14 dagar), sedan kan du fortsätta prenumerera på denna tjänst för endast 100kr/mån (ordinarie pris 150kr/mån). Observera att även om du måste lägga in ditt kortnummer vid registrering så debiteras du inte för de 60 gratisdagarna. Vill du inte fortsätta efter gratisperioden så avslutar du ditt abonnemang dag 59.

Har du frågor kring vår onlineträning?
Kontakta oss på 0910-10630 eller maila till oss på info@friskvardskompaniet.se