Välkommen till Friskvårdskompaniet2019-11-27T15:33:02+02:00

Frågor gällande Covid-19

Hej medlemmar! Vi, liksom många andra branscher, får många frågor gällande Covid-19. Vi håller öppet våra anläggningar,  håller noggrann koll på utvecklingen och förhåller oss till de lagar och föreskrifter som gäller för vår bransch. Vi ber er alla Läs mer

Ny plattform för onlineträning!

Vi erbjuder nu ett samlat bibliotek med flera olika träningsvideos som du kan träna till när det passar dig. Dessa filmer varierar i längd, innehåll och intensitet och du har en god översikt och kan enkelt navigera mellan de Läs mer

Välkommen till Friskvårdskompaniet

Vår vision är att tillsammans skapa känslan av ett andra hem fyllt av träningsglädje och gemenskap
I vår trivsamma och familjära miljö är det både roligt och trevligt att träna oavsett om det är i gymmet eller i gruppträningen. Inspirerande och professionella instruktörer hjälper dig gärna att ta nästa steg i din egen träning oavsett vem du är. Här är alla välkomna.

MER OM OSS

Våra pass

För dig som gillar att träna i grupp med en peppande instruktör till inspirerande musik rekommenderar vi någon av våra gruppträningar.
Här i vår passbeskrivning kan du hitta just din favoritträning.

BODYCOMBAT

Utmana din fantasimotståndare i ett tufft & intensivt kampsportsinspirerat pass.
Koordination 70%
Svett 100%
Adrenalin 100%

BOKA
Mammaträning steg 1

Det här är en kurs på 6 st tillfällen där vi varvar praktik med teori för dig som nybliven mamma. Vi lär oss om vår egen kropp och får en förståelse för vad den klarar av och hur vi ska stärka den och komma tillbaka efter vår graviditet. Denna kurs ger en upptrappning så att man sedan kan delta på Mammatränings-passen. Självklart får bebisen följa med.

BOKA
Mammaträning

Stationsträning på plats för dig som nybliven mamma. Här erbjuds i olika nivåer, där du kan köra såväl med som utan vikt/motstånd. Fokus ligger på att arbeta kontrollerat igenom övningarna. Bra om du som deltar har kunskap kring din kropp och hur du ska läsa av den, så att du själv kan avgöra hur tungt din kropp kan arbeta. Känner du dig osäker kring detta rekommenderas Mammaträning Steg 1.

BOKA
BODYSTEP

Ett roligt & atletiskt pass på en höj- och sänkbar steplåda till motiverande musik.
Koordination 80%
Fast rumpa 100%
Rörelseglädje 100%

BOKA
BODYPUMP

En riktig genomkörare för hela kroppen med hjälp utav skivstänger & viktplattor.
Koordination 10%
Muskler 100%
Uthållighet 70%

BOKA
Seniorträning

Med enkla funktionella övningar, både styrka & kondition, tränar vi igenom hela kroppen.
Koordination 20%
Gemenskap 100%
Funktionellt 100%

Boka
BODYBALANCE

I detta pass, som är inspirerat av yoga, thai chi och pilates, ligger fokus på andning samtidigt som du tränar styrka, balans och rörlighet till mjuk musik.
Harmoni 100%
Rörlighet 100%
Koordination 20%

Boka
Seniorträning Bas

För dig som är ny och inte provat på vår seniorträning förut. Enkla basicövningar för hela kroppen.
Koordination 10%
Intensitet 10%
Lära känna 100%

Boka
Core

Effektiv bålträning med egen kroppsvikt där fokus ligger på hållning & styrka.
Koordination 20%
Hållning 80%
Magmuskler 100%

Boka
SH´BAM

Med enkla och heta danssteg, är SH'BAM™ det perfekta sättet att få upp konditionen och koordinationen. Den senaste musiken ger oss olika koreografier låt för låt och vi plockar fram partyprinsessan/prinsen i dig. Come as yoa are and leave as a star! Koordination 50%
Dansgolvskänsla 100%
Attityd 100%

Boka
Cykel – Easy Ride!

Är cykelpasset som är perfekt för dig som är nybörjare, vill komma igång med träningen eller vill återhämta dig från tuffare träningspass. Intensiteten är lägre och fokuset ligger på att hitta kontrollen och hålla en lägre puls genom passet. Kom gärna i god tid om du har frågor eller funderingar,...

Boka
Cykel

Intensiv konditionsträning till fartfylld musik. Du ställer själv in motståndet på din cykel.
Koordination 0%.
Kondition/Puls 100%.
Svett 100%

Boka
Tabata

Ett intensivt, svettigt & tufft intervallpass för dig som gillar att träna hårt. Vi tränar alltid i så kallade tabata-intervaller, dvs 20 sekunders jobb och 10 sekunders vila.
Koordination 20%
Svett 100%
Utmanande 100%

Boka
TRX

Ett funktionellt, roligt och annorlunda pass där vi använder TRX-banden som hänger från taket. Du utmanar din styrka, balans och uthållighet.
Koordination 20%
Intensitet 60%
Balans/kontroll 70%

Boka
HIIT

Hög Intensiv Intervall Träning där vi blandar de bästa crossfitinspirerade passen med olika styrkeövningar. Inget pass är det andra likt, här kan du se fram emot nya utmaningar varje vecka!
Koordination 25%
Svett 100%
Utmanande 100%

Boka
Kettlebells

Kraft, explosivitet & spänst blandat i ett tufft styrkepass för hela kroppen med viktklot.
Koordination 25%
Styrka 100%
Teknik 80%

Boka
Yogaflow/Vinyasayoga

Fysiska utmaningar blandas med mentala intentioner. En flödande, dynamiska yoga som stärker kroppen och balanserar sinnet. Vi tränar rörlighet, balans och har en härlig, lekfull stund på mattan. I denna kategori hör även Globalyoga, Poweryoga, Rocket Vinyasa och Flow hemma.
Koordination 30%
Styrka 10%
Funktionellt 30%

Boka
Lår & Rumpa

Vi nöter utfall och benböj, utmanar balansen och förbättrar konditionen. Träningsvärk utlovas såsom leenden på läpparna i detta intensiva och roliga pass!
Koordination 30%
Intensitet 50%
Träningsvärk 100%

Boka
Total 3D

Ett funktionellt 30min pass med fokus på rörlighet och core, där samarbetet mellan kroppens alla muskler är viktigt
Rörlighet 100%
Funktionellt 100%
Kärlek till kroppen 100%

Boka
Yinyoga/Restorative Yoga

Detta är några av de lugnaste yogaformerna där du med hjälp av bolster, block och filtar vilar i olika sittande och liggande positioner, ofta i flera minuter. Vi fokuserar på att återhämta oss och slappna av, samtidigt som kroppens bindväv får tänjas ut. Varma kläder rekommenderas.

Boka
X-Fit

Crossfitinspirerad träning i Gym 3,vi tränar styrka och uthållighet med olika redskap som skivstång, kettlebells, bollar, konditionsmaskiner och egen kroppsvikt. Vi tränar med hög intensitet och med stor variation på träningspassen. Ett svettigt 30 minuters pass. Passar alla oavsett träningsbakgrund då du själv styr intensitet och belastning.
Variation 100 %
Individuellt anpassat 100 %
Resultatgivande 100 %

Boka
Zumba

Zumba är en träningsdans som sprudlar av gott humör! Till latinska rytmer lär vi oss skakar höfter, rör oss till musiken och får massor med träningsglädje. Koreografin är lätt att följa och efter en låt kommer en ny – med en helt annan koreografi.

Boka
SH´JAM

BODYJAM™ är dansstilen då vi blandar house, hip-hop och lation och bygger upp koreografin i längre slingor. I detta pass SH`JAM blandar vi danspassen SH´BAM och BODYJAM och du blir en stjärna på dansgolvet!

Boka
Dansmix

Här får du den hetaste blandningen av danspassen SH´BAM och Zumba. Med grym musik och känslan av att släppa loss blir vi tillsammans mittpunkten på dansgolvet!

Boka
Cirkelträning/Hiit-Cirkel

Stationsbaserad träning där hela kroppen får sig en genomkörare. Du anpassar din träning efter egen förmåga och justerar intensiteten själv eftersom du styr tempot.

Boka
LM Core

LES MILLS CORE är ett effektivt pass till häftig musik med fokus på att stärka din Core. Din Core innefattar mage, rygg, ländrygg, höfter och skuldror vilket är muskler som har en stabiliserande funktion för kroppen. Ett skadeförebyggande pass där du tränar funktionell styrka som stärker hela din kropp. Du använder din egna kroppsvikt, gummiband och viktplattor som redskap.

Boka