Vår bransch har blivit ombedda av smittskyddsläkaren i region Västerbotten att inte bedriva fysisk gruppträning.
Vi väljer att lyssna och ta så stort ansvar vi kan för att minska smittspridningen. Därför väljer vi att pausa vår fysiska gruppträning tills vidare.
Vi erbjuder istället gruppträning online. I övrigt håller vi öppet våra anläggningar för träning i gymmen.

Är du intresserad av att Träna Online med oss?
Kontakta oss på 0910-10630 eller maila till oss på info@friskvardskompaniet.se

Vi ställer inte in – vi ställer om och erbjuder nu online-träning till alla våra medlemmar!

Här kan du flera gånger per dag streama olika typer av gruppträningspass, allt ifrån Core, Yoga, Hiit och Tabata.
Inga redskap krävs, men om du vill kan du hyra utrustning av oss. Kontakta oss då på 0910-10630 eller info@friskvardskompaniet.se

Är du i dagsläget inte medlem, men vill delta på vår online-träning? HÄR kan du köpa ett medlemskap för 199 kr och få tillgång till all vår online-träning.

Vi erbjuder även i samarbete med vår partner, Les Mills, online-träning i deras format On Demand.  Via en länk, som är unik för dig som Friskvårdsmedlem, kan du streama över 1000 träningspass i 13 av Les Mills olika program, till exempel BODYPUMP, BODYSTEP och BODYCOMBAT. Du erbjuds en gratisperiod på 60 dagar (ordinarie testperiod 14 dagar), sedan kan du fortsätta prenumerera på denna tjänst för endast 100kr/mån (ordinarie pris 150kr/mån). Observera att även om du måste lägga in ditt kortnummer vid registrering så debiteras du inte för de 60 gratisdagarna. Vill du inte fortsätta efter gratisperioden så avslutar du ditt abonnemang dag 59.

Är du intresserad av att Träna Online med oss?
Kontakta oss på 0910-10630 eller maila till oss på info@friskvardskompaniet.se

2021-01-22T08:24:36+01:00