Personlig träning (PT)2019-01-14T09:09:44+00:00

Personlig träning

Alla kan vi någon gång behöva hjälp av en inspirerande personlig tränare. Kanske vill du ha stöd och vägledning för att komma igång med träning för första gången, känner dig lite ringrostig efter ett träningsuppehåll eller så vill du ha ut mer av den tid du investerar i gymmet. Oavsett var du befinner dig eller vad ditt mål är kan våra kunniga personliga tränare lägga upp en individuell plan och stötta dig på vägen dit.

Om du funderar på att träna med PT vill vi gärna träffa dig för att berätta mer och för att få veta lite om dina mål med träningen. Då kan vi skräddarsy träningen för just dina behov. Genom att sätta relevanta mål och utforma en konkret plan för att nå dem kommer du att nå dina mål snabbare. Med stöd av en PT blir träningen dessutom roligare och är det lättare att träningen verkligen blir av. Med stöd av en PT minskar också risken för skador i uppstarten av din nya träning.

Våra certifierade personliga tränare har en unik kompetens som kan hjälpa dig med allt från förebyggande träning till rehabilitering.

Besök oss i receptionen eller skicka ett mejl till pt@friskvardskompaniet.se så kontaktar vi dig.

Våra tränare

Johan Karinen

Irene Bengtsson

Josefin Lindgren

Jonas Munckhammar

Daniel Kempe

Stefan Forsell

Anna Sjöstedt

Nils Olofsson

Annika Finnberg

Sofia Sandström

Julia Hedberg

Malin Kågström

Linnea Gustafsson

Johanna Steinvall

Camilla Ingvarsson

Katarina Söderlund

Jonathan Hedström