Yogastudion2020-03-24T10:05:49+02:00

Yogastudion – Yogease

Södra järnvägsgatan 38.

Vi är väldigt glada för möjligheten att utöka vårt gruppträningsutbud med ännu mer yoga. Alla våra Yogapass ingår i våra Guldkort & 10-kort.

Schema våren 2020

Måndag
Tisdag 11.30 Yinyoga 45 min Anita Wallberg
Onsdag 18.45 Restorativeyoga 60 min Ulrica Rauhala
Torsdag 18.00 Hathayoga 60 min Päivi Trollek
Söndag 18.00 Yinyoga 90 min Jeanette Carlsson

Workshops

Workshop med Tiina Ravelin

Dagvila med Tiina Ravelin

Välkommen till en läkande och renande dagvila i din inre kosmiska sauna, badandes i den stora vilan, den talande tystnaden & mysteriet som är.

På menyn:

Naturens Apotek
Örtmedicinbrygd för flödet

Berättande
Vilans betydande kraft 

Ljudbad
Mantra, vibration & hjärtslag

Fysisk praktisering
Rena, återhämta och stillna genom djup vila

Klardrömmande
Den djupa sömnen: yoga nidra

Lördag 18/4 kl 10.00-14.00
20 platser
800 kr/plats

Anmäl dig till Friskvårdskompaniet på 0910-10630 eller info@friskvardskompaniet.se

Instruktörer

Ulrica

Mina klasser är flödande, lekfulla en blandning av styrka och värme. Tanken är att det du får på mattan kan du ta med dig ut i din vardag!
Jag har yogat sen 1999 samt praktiserat för en massa olika yogisar för att hitta godbitar att lära vidare!

Anita

Min ” resa” in i yogan var egentligen som Qigonglärare och med den insikt i den kinesiska medicinens sätt att se på hälsa. När jag senare provade Yinyoga, så föll allt på plats . Här hittar jag Balans , Närvaro, Flöde , Rörlighet och så mycket mer.
Vi sitter/ligger i olika positioner som vi sen stannar i 3-5 min.
Vad man vill åstadkomma är en uttänjning av vår bindväv, men också få en lugn stund med fokus på andning och avslappning.

Tina

För mig är yoga kontrasten till övrig mer fysisk aktivitet. Yoga är smörjmedlet som gör att kroppen håller ihop och mår bra, samt en tid för reflektion om hur vi faktiskt mår. Efter varje yogapass vill jag känna mig stark, sund och hel – både kroppsligt och mentalt. Jag instruerar bl. a. BODYBALANCE, ett förkoreograferat pass från LesMills som är inspirerat av yoga, thai chi och pilates. Vi tränar vår rörlighet, styrka och balans till harmonisk musik och använder oss ofta av andetaget för att fördjupa oss i positionerna och bli mer närvarande. En fysisk stund på mattan med mental harmoni!

Ida

Jag kommer att hoppa in och hålla i globalyoga ibland. Mina klasser är något fysiskt krävande med fokus på dynamik där en position går in i en annan. Varje klass avslutas med en avslappning, savasana. För mig är yoga meditation i rörelse 🙂 Vi ses på mattan!

Katarina

Jag kör ett klass som heter Yoga för alla.
Varför yoga: Du kan utöva yoga för att hitta ett inre lugn, bli rörligare och starkare samt träna på att vara här och nu.

Jeanette

Jeanette har yogat i mer än 20 år och har fördjupad utbildning inom Hathayoga, Chakrayoga, Terapeutisk yoga och Yinyoga.
Du möter dig själv på mattan utifrån dina egna förutsättningar. Du får en tydlig guidning genom passet och med Jeanette finns alltid utrymme för individuella anpassningar.

Michaela

Michaela Johansson undervisar Kundaliniyoga, medvetenhetens yoga, som är utformad för att stärka och skapa balans och harmoni mellan kropp, sinne och själ och ge styrka att påverka den egna livssituationen i positiv riktning. I kundaliniyoga ingår förutom kroppsställningar och andningsövningar, också mantran, olika fokuseringstekniker och meditationer.

”Yogan har hjälpt mig oerhört mycket i mitt liv, jag ser fram emot att dela dessa kraftfulla tekniker med dig och att du får din egen upplevelse av vad yogan kan bidra med i ditt liv!”

Päivi

Yoga för mig innebär att komma i balans, att regelbundet ta sig tid att landa i nuet gör mig mentalt starkare. i Samtidigt är yogan ett fantastiskt komplement till all annan träning. Mina pass är dynamiska och yogan fysisk d v s du kommer att svettas innan vi avslutar med en skön avslappning. Min ambition är att skapa en avslappnad atmosfär där man kan känna sig bekväm även som nybörjare.

Anna

Mina pass utgår från poweryogans kombination av flödande och stilla positioner, alltid med andning i fokus och med respekt för kroppens begränsningar. Jag strävar efter enkelhet i såväl innehåll som instruktioner så att du som deltagare kan rikta fokus inåt mot dig själv

Lena

Yinyogalärare som guidar dej intuitivt genom yinyoga, healing och meditation för kropp, själ, hjärta och sinne i balans. Klasser och Retreats med fokus på självkärlek, inre harmoni och att leva våra drömmar.

”För mig är yoga en lika viktig del av livet som sömn och näringsfylld kost. Yinyogan både läker min kropp, jordar mig och hjälper min högsensitiva natur att vara centrerad i mig själv.”