Över 75 pass varje vecka

Mer Danspass
Med nyheten BODYJAM!
BODYJAM är ett förkoreograferat pass från Les Mills. En beroendeframkallande fusion av den senaste musiken och danstrenderna. Upplev ett pass med mycket attityd, rumpa och höfter. Coola moves till de bästa danslåtarna, samtidigt som du tränar. Passar dig som vill ha en utmanande koreografi och gillar att dansa!

BODYJAM startar på schemat från och med februari 2019.

Mer Yoga

Vi välkomnar Johanna Sundqvist som ny instruktör. Från och med januari kan ni gå på Yoga med Lena och Johanna 3 gånger/vecka.

Mammaträning

Vi välkomnar Märta Ganard som ny instruktör.

Märta är licensierad MammaMage, MammaPilates, Mammaute och MammaGravid instruktör. Hon har bakgrund som sjuksköterska och Personlig Tränare. Du kan gå på mammaträning på tisdagar 10.00 från och med januari.

Total 3D

Vi är jätteglada att så många vill träna vårt egna koncept Total 3D. Succén fortsätter nu med ytterligare 5 pass/vecka. Håll utkik i schemat för dagar och tider.

X-Fit

Crossfitinspirerad träning nu på gruppträningsschemat. Vi tränar styrka och uthållighet med olika redskap som till exempel skivstång, kettlebells, bollar, konditionsmaskiner och egen kroppsvikt.
Vi tränar med hög intensitet och med stor variation på träningspassen. Ett svettigt 30 minuters pass. Passar alla oavsett träningsbakgrund då du själv styr intensitet och belastning.

Gruppträningsschemat för våren startar 7. januari

2019-01-15T10:28:29+00:00