foretag_gruppbildFriskvårdskompaniet kan erbjuda dig och dina anställda ett brett utbud av olika aktiviteter under ett och samma tak. Hos oss hittar du gym, gruppträning, relaxavdelningen och föreläsningar. Vi skräddarsyr gärna en lösning som passar just ditt företag. Vi har alternativ för både små och stora företag.

Du kan låta personalen träna på egen hand med våra företagsklippkort eller personliga årskort. Du kan också ta med hela personalstyrkan på ett gemensamt gruppträningspass! Ett roligt och billigt sätt att skapa en bra sammanhållning och få personalen att upptäcka en ny träningsform.

Att träna regelbundet ökar energin i kroppen. Detta innebär färre sjukskrivningar och högre produktivitet. Med andra ord orkar man uträtta mer på en vanlig arbetsdag. Trivseln ökar liksom kreativiteten. Mindre stress och lägre personalomsättning är några ytterligare fördelar. I de flesta företag påverkas arbetseffektivitet, kvalitet och kvantitet positivt.

Gör som många andra hälsosamma företag i Skellefteå, teckan ett förmånligt avtal med oss. Idag tränar ca 150 företag i Skellefteå på Friskvårdskompaniet, bl.a. Nordic Light, Metso, Swedbank, Skellefteå Taxi, Alimak, Tieto och Boliden.

Vill du veta mer?

För mer information, rådgivning och offerering vänligen kontakta oss via e-post johan@friskvardskompaniet.se