Svar från medlemsenkäten mars 2017

posted in: Nyheter | 0

Tusen tack alla ni som tog er tid att svara på vår enkät om Friskvårdskompaniet.

Vi jobbar hårt varje dag för att du ska trivas hos oss. Just därför är din åsikt extra viktig!

Vi är otroligt glada över att få toppbetyg när det gäller trivsel, vår personal, lokalskötsel och vårt utbud av träning där gruppträningen får extra högt betyg.

Det är verkligen viktigt för oss att vi ständigt jobbar för att bli ännu bättre.
Efter enkätsvaren så satsar vi nu på 4 förbättringar som ni medlemmar har valt att lyfta.

 

Bastu
Idag är vår bastu tillgänglig vid uthyrning av vår Relax och konferensavdelning. Vi kommer framöver att göra bastun tillgänglig för alla i större utsträckning. Vi tittar nu över alternativ för hur bastun och även intilliggande omklädningsrum ska kunna användas i största möjliga mån. Vi återkommer med mer info inom kort.

 

APP för bokning av gruppträning
Vi kommer att ta fram en APP för att förenkla bokning och avbokning av våra gruppträningspass. Vi räknar med att ha denna APP klar redan i maj.

 

Ventilation
Vi uppgraderar nu vår ventilationsanläggning under våren. Åtgärderna kommer att förbättra inomhusklimatet allmänt i hela det gula huset – Gym 1, Gruppträningen och Spinninglokalen.

 

Ytterligare förbättringar i gymavdelningarna
Under vecka 15 kommer den efterfrågade Plateloaded Benpressen till Gym 2. Det kompletterar vårens satsning på ett förbättrat Gym 2 med nya maskiner, mer skivstänger och förbättrad belysning. Vi kommer även under sommaren att fortsätta förbättra gymavdelningarna med ytterligare renoveringar.

 

Just nu planeras det även för fullt inför höstens och vinterns träning och aktiviteter.
Har du ytterligare förslag till förbättringar? Kanske hann du inte svara på enkäten senast?
Välkommen att maila dina tankar och förslag till johan@friskvardskompaniet.seTveka inte att höra av dig, vi finns här för dig.

Johan Karinen svMed vänliga hälsningar
Johan Karinen
Verksamhetschef Friskvårdskompaniet